Novedades y Noticias: semana del 1 a 6 de abril

ENTÉN ELS TEUS PAPERS
A causa dels textos (la majoria de les vegades indesxifrables) que utilitzen les administracions públiques per a informar-nos sobre qüestions relacionades amb hisenda, seguretat social, etc. des de l’Associació Veïnal de Benimaclet tractarem d’ajudar el veïnat a “entendre millor els papers”.
En aquest sentit, durem a terme una sèrie de reunions que començaran el dilluns 15 d’abril a les 19.30 h, al nostre local, av. Valladolid, 42.
Per tant, si necessites aquest tipus d’ajuda no dubtes a passar-t’hi. Vegeu cartell

VISITA A L’EXPOSICIÓ EN LA BENEFICIÈNCIA
Un veí i soci de l’Associació i que treballa en l’ETNO, s’ofereix a organitzar-nos una visita a l’exposició que té lloc en la Beneficiència sobre la repressió franquista, les afusellades i els afusellats, i les estructures de resistència a València entre 1939 i 1950.
La visita serà el dissabte, 13 d’abril, a les 17 h
Als qui us interesse assistir, envieu un correu a info@avvbenimaclet.es

JORNADA DE PORTES OBERTES
Des del Col·legi Municipal de Benimaclet ens envien informació sobre la jornada de portes obertes prevista per a l’11 d’abril a les 17.30 h
Vegeu cartell

CENTRES DE SALUT: TALLER I PASSEJOS SALUDABLES
Des del Centre de Salut d’Alfauir ens informen d’un taller gratuït adreçat a persones curadores durant el mes d’abril. Vegeu arxiu adjunt
També ens recorden quan són els passejos saludables i des d’on ixen: dimecres (9.30 h) des del CS Alfauir i divendres (8.30 h) des del CS de Benimaclet. Vegeu arxiu adjunt

TEATRE CÍRCULO
Dimarts, 9 d’abril a les 18h, espectacle familiar:
GUST DE VIURE, DE CARMEN MARÍ
a preu únic de 𝟓€ en taquilla!
DEL 12 AL 14 D’ABRIL:

MAMÁ, LA VIRGEN MARÍA Y UN CONEJO, DE MANUEL PUCHADES: SINOPSI
Álvaro, un xiquet que no entén res de la vida; un adolescent que no entén res de la vida; un home que no entén res de la vida; un ancià que no entén res de la vida; fill d’un capità general de la vuitena regió militar d’Espanya i d’una dona de llarga cabellera que toca el piano.
– ¿Mamá, subimos o bajamos?
– Ese es el misterio de la vida, cariño: saber si subes o bajas.
La vida és com una espècie de puzle que ningú sap compondre: a vegades, tràgica, a vegades, tràgicament divertida. Un no-entendre-res que quasi tots acceptem sense ni tan sols ser-ne conscients.
– El tiempo pasa de una forma muy extraña, ya te darás cuenta…
https://entradas.teatrocirculo.com/espectaculo/7/mama-la-virgen-maria-y-un-conejo.html

UN TAST D’ESTELLÉS
Continuant amb l’homenatge que l’AV de Benimaclet fa al nostre poeta valencià Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement, en aquest espai dins l’enviament, teniu uns versos perquè tingueu l’oportunitat de “tastar-lo”:

Jo tinc una Mort petita,
meua i ben meua només.
[…]
És la meua ama, i és l’ama
del corral i del carrer,
de la llimera i la parra
i la flor del taronger.
(“Cançó de bressol”, 1953)