Novedades y Noticias: semana del 25 al 31 de marzo

Inauguramos sección semanal. También puedes recibir estas noticias en tu email. Ponte en contacto con nuestro portavoz, Paco Guardeño, o escríbenos un email.

ACTUACIÓ DEL COR DE L’ELIANA AL CIM
Us recordem que aquest pròxim diumenge 24 de març a les 19 h, el Cor de l’Eliana actuarà al Centre Instructiu Musical de Benimaclet i representarà la seua obra «AMB COR DE DONA». Entrada gratuïta. Us hi esperem!!!-

TALLER DE SALUT MENTAL
Dimarts que ve, 26 de març, de 19 a 20.30 h, en la Universitat Popular de Benimaclet, organitzem el Taller de Salut Mental corresponent al mes de març. En aquesta ocasió debatrem sobre «ECONOMIA I SALUT MENTAL», a càrrec d’Enric Sanchis. Aforament limitat. Per a inscriure’s, vegeu informació en cartell adjunt.

TROBADA DE PINTURA RÀPIDA DE BENIMACLET
Segueixen obertes les inscripcions per a participar en aquest interessant esdeveniment cultural que celebrem des de fa més de 15 anys. La trobada es durà a terme el dissabte 27 d’abril i està obert a la participació de totes les persones aficionades a la pintura, visquen o no a Benimaclet. Inscripció gratuïta. Vegeu bases en este mateix blog.

UN TAST D’ESTELLÉS
Continuant amb l’homenatge que l’AV de Benimaclet fa al nostre poeta valencià Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement, en aquest espai dins l’enviament, teniu uns versos perquè tingueu l’oportunitat de “tastar-lo”:

NO hi havia a València dos amants com nosaltres.
Feroçment ens amàvem del matí a la nit.
Tot ho recorde mentre vas estenent la roba.
Han passat anys, molts anys; han passat moltes coses.
De sobte encara em pren aquell vent o l’amor
i rodolem per terra entre abraços i besos.
No comprenem l’amor com un costum amable
com un costum pacífic de compliment i teles
(i que ens perdone el cast senyor López-Picó).
[…] No hi havia a València dos amants com nosaltres,
car d’amants com nosaltres en són parits ben pocs. (“Els amants”)

xr:d:DAFxikw-2fY:56,j:5910270386945914101,t:24031518