Archivo por días: 23/05/2024

Novedades y noticias: Semana del 20 al 26 de mayo

RECORDATORI RUTA – HOMENATGE A ESTELLÉS
APUNTEU-VOS A LA RUTA-HOMENATGE ESTELLÉS (BENIMACLET-BURJASSOT)
Des de la Plataforma Cent d’Estellés de Benimaclet, us convoquem a participar en la Ruta-homenatge a Vicent Andrés Estellés, que tenim programada per al dissabte, 25 de maig, dins de les activitats que estem realitzant per a homenatjar al nostre poeta valencià en el Centenari del seu naixement.
La Ruta eixirà des de la Plaça de Benimaclet fins a la plaça Emili Castelar de Burjassot, poble on va nàixer el poeta; a les 9 h els qui vagen a peu (uns 6 quilòmetres), i a les 10 h els qui vagen amb bicicleta o amb tramvia (L 4, cal baixar a “La Granja”). És convenient portar gorra o barret, aigua i protector solar. En finalitzar l’acte a Burjassot, tindrem música i es llegiran un manifest i uns poemes de l’autor.
Davant el silenci que les diverses Administracions públiques valencianes fan del Centenari del naixement del poeta, el poble valencià, la societat civil, ens mobilitzem per a homenatjar-lo com es mereix.
Per això, us animem a participar-hi! Apunta’t, ho passarem bé, farem exercici i reivindicarem el nostre patrimoni cultural!
Vegeu cartell adjunt

Sigue leyendo