Reivindicación carril bici en Ronda Norte

El diumenge que ve, 2 de desembre, organitzem conjuntament amb el Col.lectiu «València amb Bici», una acció en la Ronda Nord (en el tram que va des de la Rotonda d’Av. Alfauir fins a la Rotonda del Mirador de l’Av. de Catalunya, per reivindicar el carril bici a la zona de la calçada reservada per a Taxi – EMT, la qual està inutilitzada des de la inauguració d’aquesta Ronda fa més de set anys.

La sortida serà a les 11´30 h. des de la Plaça de Benimaclet i recorrerà el següent trajecte: Murta, Germans Vilallonga, Enrique Navarro, Leonor Jovani, Albocàsser, Av. Alfauir, Rotonda d’Alfauir, Ronda Nord, Rotonda a l’altura de Camí de Farinós, Ronda Nord fins a Av. de Catalunya (rotonda del Mirador), giro Rotonda del Mirador, volta per Ronda Nord, Rotonda Camí de Farinós cap a Benimaclet, Ing. Vte. Pichó, Av. Valladolid, Masquefa, Puçol, Plaza de Benimaclet.
———————————————–

El domingo que viene, 2 de diciembre, organizamos conjuntamente con el Colectivo «Valencia en Bici», una acción en la Ronda Norte (en el tramo que va desde la Rotonda de Av. Alfahuir hasta la Rotonda del Mirador de la Av. de Cataluña, para reivindicar el carril bici en la zona de la calzada reservada para Taxi – EMT, la cual está inutilizada desde la inauguración de dicha Ronda hace más de siete años.

La salida será a las 11´30 h. desde La Plaza de Benimaclet y recorrerá el siguiente trayecto: Murta, Hermanos Villalonga, Enrique Navarro, Leonor Jovani, Albocácer, Av. Alfahuir, Rotonda de Alfahuir, Ronda Norte, Rotonda a la altura de Camino de Farinós, Ronda Norte hasta Av. de Catalunya (rotonda del Mirador), giro Rotonda del Mirador, vuelta por Ronda Norte, Rotonda Camino de Farinós hacia Benimaclet, Ing. Vte. Pichó, Av. Valladolid, Masquefa, Puçol, Plaza de Benimaclet.