CONCENTRACIÓ: BENIMACLET DIU NO AL RACISME. TOTS ELS COLORS, TOTES LES CULTURES

Veïnes i veïns:
Com ja sabeu, un grup de la ultradreta ha portat a terme una sèrie d’accions en el nostre barri en les últimes setmanes.
Accions d’índole amenaçador i provocatiu, com les dutes a terme al Centre Social Terra, així com la utilització de lemes clarament racistes i xenòfobes.
Benimaclet ha estat, és, i pretenem que segueixi sent, un barri viu, obert, i solidari.
Per deixar clara aquesta postura, un nombre important d’entitats i associacions del barri, hem convocat una concentració el divendres 10 de desembre a les 20 h. a la Plaça de Benimaclet, on es llegirà un manifest a càrrec del periodista i escriptor Emili Piera.
Fem una crida perquè totes i tots estiguem presents.
Feu córrer la informació.
Una salutació.
Associació de Veïns de Benimaclet
—————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Vecinas y vecinos:
Como ya sabéis, un grupo de la ultraderecha ha llevado a cabo una serie de acciones en nuestro barrio en las últimas semanas.
Acciones de índole amenazador y provocativo, como las llevadas a cabo en el Centro Social Terra, así como la utilización de lemas claramente racistas y xenófobos.
Benimaclet ha sido, es, y pretendemos que siga siendo, un barrio vivo, abierto, y solidario.
Para dejar clara esta postura, un número importante de entidades y asociaciones del barrio, hemos convocado una concentración el viernes 10 de diciembre a las 20 h. en la Plaza de Benimaclet, donde se leerá un manifiesto a cargo del periodista y escritor Emili Piera.
Hacemos un llamamiento para que todas y todos estemos presentes.
Hacer correr la información.
Un saludo.
Asociación de Vecinos de Benimaclet