Trobades de l’escola en valencià

versión para imprimir: Trobades

TROBADES DE L´ESCOLA EN VALENCIÀ A BENIMACLET 2010

Diumenge 16 de maig

L´Associació de Veïns us invita a tots els veïns i veïnes a gaudir de la festa de les Trobades de l´escola en valencià que es celebraran enguany en el nostre barri, conjuntament amb altres colectius i especialment col.legis e instituts de l´ensenyança pública. Ha segut creada una coordinadora per a muntar la gran festa valenciana, aixina com participem en la Plataforma Benimaclet Viu per a treballar amb totes les persones progressistes per a millorar el barri.

La programació del diumenge dia 16 de maig de les Trobades es la següent:

A les 10,00 h CERCAVILA

Concentració a la estació de Machado, partint pels carrers Masquefa, Plaça de Benimaclet, Murta, Germans Villalonga travessant Dr. Vicent Zaragozà per Ramon Asensio al carrer del passeig de la Guàrdia Civil, aquest carrer peatonal és on es celebrarà tota la festa.

L´animació de la CERCAVILA serà a càrrec dels diferents grups de musica de Benimaclet que ens ofereixen la seua participació desinteresada:

  • BANDA DE MÚSICA DE BENIMACLET – C.I.M.
  • COLLA DE OLÇAINERS I TABALS DE BENIMACLET
  • CENTURIA GRUP DE GAITES DE BENIMACLET

A les 11,00 h. DANSETES

pels xiquets i xiquetes dels col.legis Carles Salvador i Pare Català en el lloc propi de les Trobades.

Des de les 11,00 fins a les 14,00 – TALLERS

a càrrec dels col.legis i entitats que participen de tota València, totes les paradetes es ficaran en l´entorn de l´entaulat. Els muntatges dels taller de les esoles estarà tot al llarg de la zona de vianants del carrer Guàrdia Civil

JOCS DE GEGANTS D´ARREU DEL MÓN PER EL GRUP CLARIÓ

A més a més,

11,30 h. CONTACONTES RICARD amb : Contes a la maleta

12,00 h. PARTIDES D´ESCACS

Des de les 12,00 fins a les 15,00 – FIRA DE LA MÚSICA EN VALENCIÀ

Promoció, venda i signatura de discos amb la participació del Col.lectiu de Músics i Cantants en València Ovidi Montllor (COM) i Discos Oldies.

Presentacions i entrevistes en directe conduïdes per Josep Vicent Frechina amb la participació de: Rafa Xambó, Amanida Peiot, Soul Atac; Artaica, Márius Asensi i 21 Grams, Quamlibet, Carles Enguix, Pau Alabajo, 121 dB, Dani Miquel, Al Tall, Mara Aranda, Toni de l´Hostal, Naia, Doctor Dropo, Ànima Maleïda, Gent del Desert, Senior, Lluis Vicent, Sergi Contri, Tro de Bak, The Scafeinats, Sklatasangs,Atzembla i molts més que segurs´hi deixaran caure.

Des de les 16,00 fins a les 19,00 h- ACTUACIONS EN DIRECTE:

  • THE ROCK ROACHES
  • ATZEMBLA
  • NAIA

Us esperem a tots

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE BENIMACLET